Akcija!

Waist Trainer: Kim

22,95

Ta Waist trainer je zelo elastičen steznik, zato se Vam lahko prilega za pol večja ali manjša številka. To ne pomeni da Vas vzpodbujamo da si kupite manjšo številko, saj se lahko steznik raztezne in poči. Prosimo da si izberete velikost steznika glede na obseg Vašega pasu, s pomočjo spodnje tabele.

Velikosti:
S: 60-66cm (v pasu)
M: 64-70cm (v pasu)
L: 68-74cm (v pasu)
XL: 72-78cm (v pasu)
XXL: 76-82cm (v pasu)

Počisti

Šifra WT-001 Kategorije , , Oznaka


Deli
Opis

Koristi uporabe steznika

Želite izgubiti odvečno težo?

Dieta je seveda najpomembnejša na poti do nižjih kilogramov. Z varnim stiskom želodca, stezniki pomagajo omejiti Vaš apetit, medtem ko se telo privaja na manjše porcije med obroki. Stezniki Vam torej pomagajo zmanjšati volumen vašega trebuha, kar posledično pomeni manjši apetit.

Želite izboljšati postavo?

Z nošenjem steznika med telovadbo povečate potenje, kar ima čistilni učinek, saj odstranjuje strupe in nečistoče v Vašem telesu. Steznik tudi pomaga pri procesu termogeneze telesa.

Trpite zaradi bolečin v hrbtu in križu, ker stojite ali sedete cel dan?

Izboljšate Vašo držo s pomočjo steznika, kateri pomaga držati telo v vzravnani poziciji. Stezniki dosegajo pozitivne učinke pri ljudeh, kateri sedijo ali stoji večino dneva. Steznik pomaga pri lajšanju bolečin v križu in ohranjajo pravilno držo telesa.

Kako uporabljati steznik?

Stezniki lahko nosite pod Vašimi običajnimi oblačili, kot uporo za telo. Tudi izpostavljeni se lahko uporabijo kot modni dodatek k Vaši opravi.

Za nošnjo steznika, ga začnite zapenjati od zgoraj navzdol. Vašemu telesu morate dovoliti da se privadi na steznik in da mu postane udobno medtem ko ga nosite. Začetnikom priporočamo uporaba steznika v mali časovni periodi, od 2 do 4 ure dnevno. Sčasoma se bo telo privadilo na steznik in nato ga boste lahko nosili večji del dneva. Med procesom izgube kilogramov, boste opazili da je nošnja steznika bolj udobna in manj napeta. V vednost je treba vzeti, da je vsako telo drugačno in da rezultati niso zmeraj isti.

Vedite da stezniki niso hitra rešitev pri preoblikovanju postave! Jesti morate zdravo hrano in telovaditi da boste videli rezultate. Steznik Vas samo podpira na poti do idealne postave.

Za najboljše rezultate, stalno zmanjšanje obsega pasu in preoblikovanje telesa se morate redno ukvarjati s temi dejavnostmi:

  • Premišljena uporaba steznika
  • Zdrava, dobro sestavljena dieta
  • Redna telovadba
Dodatne informacije
Teža 0,2 kg
Dimenzije 20 × 30 × 2 cm
Velikost

S, M, L, XL, XXL